Privex 


PRIVEX IMP AB

Privex bakgrund

Vad står Privex för ?
Vi är ett företag som 1999 startade ett samarbete med ett företag i Kina vid namn Ningbo Gemay Industri LTD. Vår affärsidé bygger på relationer, och har med snart 35 års erfarenhet av att jobba i Asien byggt upp nära och starka band direkt med certifierade fabriker. Vi har kontor i både Hongkong och Ningbo. Detta ger oss möjlighet att hjälpa våra kunder hitta rätt från start till mål. Vi ger genom detta en trygghet till våra kunder i varje affär då vi har egen personal som gör kvalitetskontroller innan skeppning.

Vad erbjuder vi ?
Privex import AB har som vision att kunna erbjuda en rad olika möjligheter att finna just er produkt, då vi jobbar med lokal sourcing. Allt startade med att importera elektronik men har utvecklats genom åren och har idag fullt fokus på hemkem samt andra former av rengöringsprodukter för hemmet.

Varumärken samt OEM ?
Företaget säljer idag pumptvål, rengöring, diskmedel och en mängd andra användbara rengöringsmedel i och för hemmet till butikskedjor runt om i Norden. Våra varumärken på marknaden är nubalance, Blue Anchor, Leecer och STEELO, men vi erbjuder även möjligheten att köpa våra produkter under eget varunamn/OEM

Samarbetspartners
Företaget har sedan starten jobbat med en rad välkända kedjor, men jobbar ständigt för att knyta nya givande samarbeten.

Kontakta oss
Vi har kontor i både Varberg och Göteborg. För att komma i kontakt med Huvudkontoret: +46 (0)340-690350 Kungsgatan 5, Varberg
Göteborgs kontoret: +46 (0)705-238650 Sockerbruket 17
mailkontakt: anders@privex.se

Med vänliga hälsningar /
PRIVEX IMPORT AB

VÅRT SORTIMENT

Tvål

Diskmedel

Shampoo

Rengöring